• Kare, vanuit jezelf.
  • Leef je leven en geniet ervan
  • Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Coaching

De mens heeft alle bekwaamheden die nodig zijn om te slagen
–er zijn geen mensen zonder hulpbronnen, alleen mensen die hun hulpbronnen niet gebruiken-
(Eén van de vooronderstellingen van NLP)

Soms ben je je niet meer bewust van wat jouw hulpbronnen nu eigenlijk zijn: waar haal ik mijn energie uit? Wat gaat wel goed en hoe doe ik dat eigenlijk? Hoe komt het dat ik steeds tegen dezelfde belemmeringen aanloop en niet goed weet hoe ik daar verandering in aan kan brengen? Hoe komt het dat ik mezelf niet kan motiveren en me zo onzeker voel?
Hoe krijg ik een betere balans in de dingen die ik doe?

Veel van ons gedrag wordt bepaald door onbewuste processen.


Wil je meer inzicht in jezelf, veranderingen aan kunnen brengen daar waar gewenst, meer balans vinden in wat je doet?

Tijdens de individuele coaching gaan we daar naar op zoek. Er zal eerst een kennismakingsgesprek zijn waarin verwachtingen worden uitgesproken en vragen worden gesteld om er zo achter te komen waar je verandering aan wilt brengen. Hierbij gaan we uit van al je mogelijkheden. Wij gebruiken hiervoor krachtige NLP technieken en gerichte ervaringsoefeningen. De coaching is oplossingsgericht.
Voor de individuele coaching kun je contact opnemen met Karin of met Renske.

De gesprekken duren gemiddeld anderhalf uur en kosten  € 75,- per sessie. Dit zijn de prijzen voor particulieren. Het aantal sessies hangt af van de coach-vraag en het doel. 

 

Coaching van medewerkers
Tevens verzorgen wij individuele coaching binnen bedrijven. Als ondernemer kun je ervoor kiezen om een medewerker een coaching-traject aan te bieden. In dit coachings-traject zal er samen met de medewerker gekeken worden naar het probleem waar hij/zij tegen aan loopt, welke belemmeringen er zijn in de werksituatie. Er wordt een persoonlijk doel gesteld waar in de coaching aan gewerkt kan worden. De coaching kan zowel op locatie als bij Kare in de praktijkruimte gehouden worden. Elke sessie zal 1 á 1,5 uur duren. Naar schatting zal het coachings-traject uit ongeveer 5 á 6 sessies bestaan. Dit is afhankelijk van de vraag en het proces van de coach-cliënt. Soms kan een enkel gesprek al voor voldoende verheldering zorgen. 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Met het maken van een eerste stap, hoe klein ook, zet je een verandering in gang.

 

Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Karin Stoffers

06 13420665

Over Karin

Renske Groot

06 11408490

Over Renske