• Kare, vanuit jezelf.
  • Leef je leven en geniet ervan
  • Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Karin Stoffers

Mijn naam is Karin Stoffers geboren op 17 mei 1969 als tweede dochter in het gezin. Ik ben opgegroeid samen met mijn ouders, Janneke en Folkert, en mijn zus Jeannette. Ik ben getrouwd met Frank Veldt en samen hebben wij drie zoons, Tom (1997), Sam (1998) en Jippe (2001).

Ik ben opgeleid aan de Hogeschool van Amsterdam met als studierichting Jeugdwelzijnswerk (1990). Na mijn studie heb ik op verschillende plekken gewerkt met kinderen; medisch kindertehuis, orthopedagogisch kinderdagverblijf, medisch kleuterdagverblijf en kleinschalig agrarisch kinderdagverblijf.

Tijdens mijn werk ben ik mij verder gaan verdiepen en ontwikkelen. Ik ben nieuwsgierig, geïnteresseerd in mensen en hun drijfveren en voel een drang om me daar meer in te verdiepen zowel naar mezelf toe als in het werken met mensen. Ik heb de post-hbo opleiding Spelbegeleiding (2007) behaald, waar mijn interesse in NLP is geboren. Een prachtige methodiek die mij veel heeft gebracht op het vlak van communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Bij het NTI NLP instituut in Limmen heb ik de volgende trainingen gevolgd:

  •     NLP Practitioner: René Kuiper en Aaltsje Wester (2009)
  •     NLP Systemische Werken: Bouke de Boer en Lidwien Wissen (2010)
  •     NLP Oplossingsgericht Werken: Arnoud Huibers (2010)
  •     NLP Workshop Systemisch Werk en Onderwijs, Opvoeding, Ouderschap: Marianne Franke (2010)
  •     NLP Vrouw en Verlangen: Marieke Soutberg (2011)
  •     NLP Master-Practitioner: René Kuiper en Helma de Goede (2015)
  •     NLP Coach-opleiding: Helma de Goede en Marieke Soutberg (2016)

 

Graag wil ik deze kennis en ervaring delen en ik doe dit door het geven van individuele coaching. De coach vraag kan zowel persoonlijk als werk gerelateerd zijn.

Naast het coachen geef ik ook trainingen. Dit doe ik samen met Renske vanuit ons vakgebied en missie:
Wij willen graag dat kinderen vanuit een stevige basis op kunnen groeien. En dat je als professional die met kinderen werkt, en als ouder of opvoeder, op een ontspannen manier en met meer zelfvertrouwen jouw manier van opvoeding vorm kunt geven. Om zo meer mogelijkheden en handvatten te krijgen die direct toepasbaar zijn in het contact met jezelf en met kinderen. Zo is de training 'Zo kan het ook - Effectief communiceren vanuit jezelf' ontstaan. 

Ik vind het fijn om mensen mee te geven wat er al wel is, hoe ze veranderingen aan kunnen brengen daar waar gewenst, om trots te zijn op wie ze zijn, wat ze doen of maken. En ook ik blijf hierin steeds in ontwikkeling.

 

Dit alles om met meer aandacht, begrip en liefde naar elkaar en naar jezelf te kunnen kijken.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Karin Stoffers

06 13420665

Over Karin

Renske Groot

06 11408490

Over Renske