• Kare, vanuit jezelf.
  • Leef je leven en geniet ervan
  • Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Ons aanbod

Kare Training & Coaching is er voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling, communicatie, pedagogiek en opvoeding zijn belangrijke onderwerpen waarin wij werken.

Als ouder of verzorger kun je bij ons terecht om meer inzicht te krijgen in en je bewust te worden van jouw manier van opvoeden. En leer je hoe je op een ontspannen manier en met meer zelfvertrouwen jouw manier van opvoeden vorm kunt geven. Je krijgt meer mogelijkheden en handvatten aangereikt die direct toepasbaar zijn in het contact met jezelf en met je kind(eren). Je leert je kwaliteiten optimaal te benutten en je valkuilen kennen. Zo kunnen de kinderen vanuit een stevige basis opgroeien.

Kijk voor de diverse mogelijkheden voor jou als ouder of verzorger bij Aanbod ouders


Ook werken wij met professionals die met kinderen werken. De professionals kunnen door inzicht en bewustwording reflecteren op zichzelf als professional, als collega én 
als individu en krijgen daarnaast mogelijkheden aangereikt om hierin persoonlijk te groeien. Door bewustwording van jouw communicatie kun je nog meer uit jezelf en uit anderen halen. En dit kun je meenemen in allerlei situaties naast je werk, zoals in je familie, je relatie, je gezin en je sociale netwerk. 

Kijk voor de diverse mogelijkheden voor jou als professional die met kinderen werkt bij Aanbod professionals

 

Wij vinden het ontzettend leuk en waardevol om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben wij onder andere een inspirerende dag voor vrouwen ontwikkelt. Vrouwen krijgen hier de gelegenheid om - naast zichzelf - ook andere vrouwen te ontmoeten. Samen kunnen wij een verbinding aangaan met onszelf en elkaar. We creeëren een dag waarin we elkaar kunnen bekrachtigen. Je leert op een eenvoudige manier al veranderingen aan te brengen in je leven. 

Kijk voor meer informatie over deze inspirerende dag op IK! In-Zicht

 

Persoonlijke coaching is een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Wij zijn beiden Internationaal gecertificeerd NLP coach. Onze coaching is er voor iedereen! In de coaching werk je aan een persoonlijk doel of probleem. Dit om meer inzicht in jezelf te krijgen, veranderingen aan te kunnen brengen daar waar gewenst, meer balans te vinden in wat je doet en je persoonlijke doelen te kunnen bereiken.

Kijk voor meer informatie op Persoonlijke coaching

 

Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Karin Stoffers

06 13420665

Over Karin

Renske Groot

06 11408490

Over Renske