• Kare, vanuit jezelf.
  • Leef je leven en geniet ervan
  • Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Renske Groot

 

Mijn naam is Renske Groot. Als klein meisje had ik veel jonge kinderen om mij heen. Mijn moeder was gastouder. Sindsdien groeide mijn zorgzaamheid naar kinderen toe. Dit heeft zich ontwikkeld tot een studie hbo Pedagogiek en het werken bij een agrarisch kinderdagverblijf.

Inmiddels heb ik ook veel ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Al op jonge leeftijd heb ik mij verdiept in o.a. NLP-opleidingen. Ik liep aan tegen onzekerheden die mijn gedachten in zijn greep namen. Toen ben ik voor mijzelf op zoek gegaan naar wat de sturing is van die onzekerheden. Wat maakt nou dat dit een gedachtenpatroon is geworden, en hoe kom ik hier weer uit? Doordat ik me bij het NTI NLP ben blijven ontwikkelen kan ik mij inmiddels ook NLP-Coach noemen. Vanuit mijn eigen ervaring ga ik in de individuele coaching samen met de cliënt op zoek naar wat de sturing is achter bepaald gedrag en gedachten. En vandaaruit gaan we kijken hoe je hier ook anders mee om kan gaan. Welke hulpbronnen heb je, wat is er al wel, hoe kan jij je doel bereiken? Stap voor stap zal ik de cliënt hierin begeleiden. Ik vind het elke keer weer bijzonder en mooi om te zien hoe iemand zich ontwikkelt.

Het geven van trainingen is ook iets wat mij enthousiast maakt. We geven trainingen aan professionals die met kinderen werken, aan ouders /verzorgers en iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling. De kennis en ervaring die Karin en ik hebben, hebben we samengebracht in een training. In het overdragen hiervan kunnen wij betekenisvol zijn en onze missie uitdragen: zo effectief mogelijk communiceren vanuit jezelf. En daarmee je doelen te kunnen bereiken en er zo goed mogelijk voor jezelf en anderen te kunnen zijn. Hoe kun je echt goed met iemand  communiceren, als je niet weet hoe je zelf communiceert?

Mensen inspireren, inzicht geven, bewust te laten worden van een nog onbewuste sturing, doelen laten bereiken, … dat is wat mijn werk betekenisvol maakt. Bij al deze dingen is mijn motto aanwezig:
“Ik leef mijn leven, en ik geniet ervan!” En dat is wat ik een ieder toewens…De opleidingen die ik heb gevolgd aan het NTI NLP instituut in Limmen, zijn:

  •     NLP Jongeren training: Bouke de Boer en Sven Veenstra (2003)
  •     NLP Vrouw en Verlangen: Marieke Soutberg (2007)
  •     NLP Practitioner: Ans Vervoort en Marc-Jan Hollenberg (2008)
  •     NLP Master-Practitioner: Alex Vaassen en Ans Vervoort (2014)
  •     NLP Coach-opleiding: Helma de Goede en Marieke Soutberg (2016)

 

 

 
Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Karin Stoffers

06 13420665

Over Karin

Renske Groot

06 11408490

Over Renske