• Kare, vanuit jezelf.
  • Leef je leven en geniet ervan
  • Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Trainingen

De trainingen die wij aanbieden zijn:

'Zo kan het ook! Effectief communiceren vanuit jezelf' 
Deze training is een training op maat voor professionals die met kinderen werken. Wij willen graag dat kinderen vanuit een stevige basis op kunnen groeien. En dat je als professional die met kinderen werkt op een ontspannen manier en met meer zelfvertrouwen jouw manier van opvoeding vorm kunt geven. Om zo meer mogelijkheden en handvatten te krijgen die direct toepasbaar zijn in het contact met jezelf en met kinderen.


'Zo kan het ook! Jij & je kind'
Dit is een training speciaal gericht op ouders. De training bestaat uit 4 avonden. Samen met de ouders komen wij bij elkaar om onze kennis omtrent opvoeding, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en ervaringen met elkaar te delen.
In de trainingen maken wij gebruik van de NLP methodiek en het Oplossingsgericht Werken. We geven je inzicht in hoe je waarneemt, hoe je deze informatie verwerkt en hoe je dit tot uitdrukking brengt in gedrag, emoties en taal. Door je bewust te worden van deze processen kun je jezelf nog meer aansturen op een positieve manier en verandering aanbrengen daar waar gewenst. Op deze avonden delen we theoretische kennis, is er ruimte voor interactie, zullen we (ervarings)oefeningen doen en geven we handvatten waar je effectief mee aan de slag kunt. Dit alles met als doel om vanuit een stevige basis en met meer zelfvertrouwen in verbinding te staan met jezelf en met je kind.
Soms kan een kleine verandering al groots effect hebben. 


'Inzicht! In jezelf en de and
er
Deze training is er voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en communicatie.


'IK! In-Zicht' 
Dit is een inspirerende dag voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en die zichzelf beter willen leren kennen. Een dag dat in het teken staat van IK! Een dag vol interessante onderwerpen, oefeningen en praktische handvatten. Een dag vol enthousiasme en gezelligheid, om jezelf en andere vrouwen te ontmoeten. Een dag, helemaal voor jou!


In de trainingen maken wij gebruik van de NLP methodiek en het Oplossingsgericht Werken. 
Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een heldere en effectieve communicatie- en verandermethodiek. Het geeft je inzicht in hoe je waarneemt, hoe je deze informatie verwerkt en hoe je dit tot uitdrukking brengt in gedrag, emoties en taal. Bewustwording van deze processen geeft je de mogelijkheid om jezelf meer te sturen op een positieve manier en verandering aan te brengen daar waar gewenst.
Met Oplossingsgericht Werken praat je over gewenste situaties. De focus ligt op oplossingen (niet de problemen), de toekomst (niet het verleden) en wat er goed gaat (in plaats van wat er verkeerd gaat) en dit leidt tot een positieve kijk op het leven.


Communicatietrainingen

Wij hebben ons veel verdiept in de NLP-methodiek en het Oplossingsgericht Werken. Deze communicatie- en verandermethodieken zijn zeer effectief in het contact met anderen en met jezelf. Daarom ook zeer geschikt voor op de werkvloer. Wil je meer uit jezelf en het team halen, dan is deze training zeker een aanrader.

 

Naast de trainingen geven wij ook:  

Studieochtenden
Wij werken graag op maat. Samen met jou kunnen we de mogelijkheden bespreken voor het invullen van een studieochtend, workshop of themabijeenkomst. Denk je aan een dag omtrent thema's als communicatie, samenwerking, feedback & complimenten, teamversterking, pedagogiek, opvoeding, e.d. dan ben je bij ons aan het goede adres.

Ouderavonden
Onze achtergrond ligt met name in de jeugdhulpverlening en de kinderopvangbranche. Pedagogiek en opvoeding zijn belangrijke thema's waar wij mee werken. Zoek je als kinderdagverblijf, gastouderbureau, peuterspeelzaal, basisschool, of andere instelling die werkt met kinderen, naar een interessante en leerzame ouderavond, dan kunnen wij dit voor jou verzorgen. Wij werken graag op maat. Samen met jou kunnen we de mogelijkheden bespreken voor de invulling hiervan. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 

Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Karin Stoffers

06 13420665

Over Karin

Renske Groot

06 11408490

Over Renske